Minu intiimne musikaalne paljastus


Mul läks monitor katki. Ilmselt on toiteahela kondensaatorid läbi läinud ja mul tuleb pisut näpuga järge ajada ja need välja vahetada... Just ostsin ühte projekti kaks suurt pirakat monitori, mis kahepeale kokku on minu omast odavamad... Seega loodan väga, et tegemist on analoogelektroonika veaga, millest inimmõistus üle käib...

AGA! Elus peab mitmekülgsust olema ja ma juba aiman, miks see monitor ribadeks läks - ma vaatasin sealt liiga palju Janika pilte :D. Nüüd, kui ma neid enam ei näe, saan mahti teiega jagada ühte oma kirgedest - ma olen audiofiil.

Audiofiil klassikalises mõistes on keegi absoluutse kuulmisega isik, kes meeletud füüsilised varad audiosüsteemidesse investeerib... Mina täna nii hull ei ole. Ütlen lihtsalt, et ma naudin muusikat nii heade kõrvaklappidega, mida Eestis ilmselt üheltki poeletilt ei leia. Aga ma tahan hoopis öelda, et ma olen teistmoodi audiofiil - olen pigem emotsionaalne audiofiil.

Mida see tähendab - olen emotsionaalselt väga mõjutatav läbi muusika ja kuulan seda... PALJU. Kahjuks pole mind õnnistatud võimega muusikat luua, aga loodan, et suudan teiste poolt loodud suurteoseid oma muudes tegudes kajastada. Üks asi veel, mis võiks olla väga märkimisväärne ja mida teile jagada julgen.

Nimelt on inimesi, kellele ma olen omistanud "nende loo". See tähendab, et kui teatud muusikapala  mängima hakkab, mõtlen ma just selle inimese peale. Ja suure naudinguga. Näiteks Janikal ja Mellal on oma lood minu jaoks... Need on lihtsalt nii nemad :) Mainin veel ära, et Janika lugu on ka tema enda tehtud koostöös ühe andeka naishingega. Janika mängib seal flööti.

Ahjaa! Mul on elulood ka. Esimese eluloo sain ma 11. klassis. See oli minuga aastaid. Teine elulugu liitus minuga 2010. aastal. Lugu oli tegelikult juba 2 aastat väljas olnud, aga jõudis minu hinge hiljem. Sama moodi läheb ühe imelise teosega, mille ilmselt kunagi sellel aastal enda kolmandaks elulooks tunnistan. Need lood, eriti teine ja kolmas, väärivad eraldi peatükki ning usun, et kostitan teid mingil hetkel nendega.

Tänase postituse lõpetan sügava kummardusega muusade ning muusahakatiste ees. Tervitan teid ühe vana heliloominguga. Kui tavaliselt ma laulusõnadesse ei süübi, siis antud teost pean verbaalselt geniaalseks. See pala on lihtsalt nii... NAINE... Kuulake ning lugege sõnu ja mõnulege. Kui näete nendes sõnades ennast, vaatate peeglisse, mis on täis rikkust, ilu ja valu. Täis naist!

Ahjaa! Kui keegi teab lugu, mis paremini naist kirjeldab ja kummardab ja toetab, siis saatke see mulle!2 kommentaari:

  1. Ooo,mul on ka see komme lood kindlate inimestega siduda! Tänu millele ma muidugi mõnda lugu enam üldse kuulata ei suuda, sest selle looga seotud inimesrega viisid meie teed väga valusalt lahku, ühel või teisel põhjusel. Aga ma ei kujutaks ette päevagi ilma muusikata.

    VastaKustuta
  2. Ma hakkasin ka just mõtlema sellele, et on ju veel olemas endiste boyfriendidega seotud lood. Kusjuures see on hea indikaator, et kas oled sellest lahkuminekust täiesti üle saanud, et kas suudad selle inimesega seotud lugu jälle kuulata või mitte.

    VastaKustuta