Salajased austajad

Klõp-klõp-klõp-klõp jooksid tüdruku jalad mööda treppi allapoole. Ta jõudis mulle järele ning ma pöördrusin ümber. "Häh-häh-häh", hingeldas ta. Mõtlesin, et ma olin midagi maha unustanud. Aga ei. Tema unustas. See kord polnud kahjuks tegemist kallistuse või põsemusiga, aga midagi sabaliputamisväärset tuli küll. Ta saatis Meelisele komplimendid.. "Häh häh, ma unustasin!". "Ütle Meelisele, et tema tants oli kõrgem kunst ja ma väga hindan seda!" (mainin sulgudes ära, et tegemist on väga maitseka ja muu hulgas kõrgelt haritud neiuga). Ma pärisin umbes, et sa meie blogisse ei taha kommenteerida või... Aga siis ta oli selline armsalt häbelik ning me leppisime kokku, et ma edastan tema soovid anonüümselt.

Ja hiljuti kirjutas üks kaunitar mulle FBs privaatselt: "Mihkel, teil on nagu niii äge blogi!! Ja see on see sama Keenia Janika, kelle raamat on "Minu" sarjas minu lemmik!!?? Vau!". Raamatut olevat olnud ropult raske lugeda, aga sealt olevat ausust ja siirust kiirgunud... Ja hästi kirjutatud jne. Võtsin ka need kiidusõnad vastu ning edastan anonüümselt Janikale.

Aga ärge olge nii häbelikud. Tulge ja arutlege meiega maailma teemade üle ka meie blogi vahendusel ning avalikumalt. Ja kui teil on mingisuguseid teemasid, millest te tahate, et me postitusi teeks, võtame need väljakutsed rõõmuga vastu. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar