Tagasi kodus!Meelis: Enne, kui Janika koju jõudis, valdas mind suur rahulolutunne, sest terve päev otsa sain ma veel nautida oma privaatsust. Aega olla iseendaga. Aega teha kõike seda, mis mulle vaid endale meeldib ja pähe tuleb. Nüüd on sellel lõpp. Janika on kodus! Aga ma ei kurda. Mulle meeldib, et Janika on tagasi. Enam ei pea ma üksi magama. Ja nüüd on mul kedagi, kellele teha süüa. Ja supp, supp Janika! Seda sa pead proovima. Aga täna saad kooki. Mmmmm...

Janika: Täna oligi see päev, kui ma pidin jälle tagasi koju tulema. Kuigi eile Keenias mõtlesin, et mis oleks, kui ma lennukist "maha jääks" ja edasi päikse all oleks, aga siis kuidagi Alari ikkagi lükkas mind takso peale ja nii ma siia lõpuks jõudsin. Tundes oma elukaaslasi, siis ma teadsin, et ega midagi normaalset mind seal lennujaamas ees ootamas ei ole, et kindlasti on väike üllatus, mingi prängikene...Ma eeldasin, et nad teesklevad, et nad pole mulle vastu tulnud ja siis ma helistan ja nad hüppavad kuskilt nurgatagant välja. Aga läks hoopis teistmoodi ja mul olid vastas kaks kena jänest. Väga huvitavate hammastega. Kes mulle kohe otsa jooksid, mind enda alla matsid ja kallistasid ja ütleme nii, et kellegile ei jäänud see märkamata seal lennujaamas...kindlasti mitte. Ja noh nüüd jõudsime koju. Enamus asju on endised, aga mõned asjad on muutunud - üks inimene on vahepeal juurde tulnud, aga see on hoopis teine jutt. Ja uks on meie toale ette pandud, kuigi mitte täielikult. Ja Meelis teeb kooki ja homme räägime jälle.

Mica: Tere tulemast koju!
Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar