Mida ma öösel Janikale kõrva sosistasin


Teate, mis! Ma olen tükk aega unistanud audiopostitusest, mis on sosinal tehtud. Sest sosinas on miskit... salapärast... Ja võib olla hüpnotiseerivat. Täna on siis esimene kord... Ärkasin öösel ülesse, sest mu silmad on... tuld täis. Mul on unevõlg ja paari tunni pärast tuleb ärgata, sest väga mitmed inimesed ootavad mind täna. Aga mul ükskõik. Ma tahan Janikale kõrva sosistada. Tänu tehnikale on teil võimalik osa saada, mis tema kõrvus mõnusosiseb. Seega tüdrukud-romantikud, kuulake kindlasti tänast postitust ka audioformaadis, soovitatavalt kõrvaklappidega.

Su silmad on tähtede väravad,
kust kaugele lennata saab.
On tumedad, sealsamas säravad.
Tähtparvedes emmata saab.

Su silmis on kosmos, on tume.
Ja valge ning särav on ka.
Teeb müstika kauniks su jume.
Tähtväravad säravaks saab.

Kui lambid me linnas me tänaval
on miljonid tähed su sees.
Kui seisan siin tähtede väraval
ja mõtlen, et mis kõik on ees.

https://i.ytimg.com/vi/YRZuRYMvC0M/maxresdefault.jpg

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar