Parim kingitus üldse! :)

Just eile rääkisime Meelisega, et meil on kõik õnnelikuks eluks olemas ning kuskile välismaale mitmekordse palga peale tööle minna ei ole meil ainult raha pärast küll motivatsiooni, kuna oleme oma eluga Eestis väga rahul ja õnnelikud ning ei ole asju, millest puudust tunneks. "Käisin Ülemistes riidepoes ja vaatasin ringi ning mõtlesin, et mul on kodus küllalt riideid, milleks juurde osta. Ega ma korraga rohkem kui ühte paari pükse ikka jalga panna ei saa," lisas Meelis, kelle poolt selline arvamusavaldus oli üsna üllatav, kuna ta on tuntud shoppaja.

Möödusid vaid mõned tunnid, kui mõistsin, et seoses Meelise kojutulekuga pean talle tagasi andma kõik need asjad, mille kasutamisega ma vahepeal poolkogemata ära harjunud olin. Näiteks nelja padjaga magama. Või sooja tekiga :D Sest jah, tõesti, eelmisel talvel ei ostnud ma endale korralikku tekki, kuna laenasin Mica oma ning siis pärast tema suurejoonelist väljakolimist koos kõikide oma asjadega kasutasin Meelise oma, kes Muhus töötas. Ehk siis. Meelis tuli tagasi ning esimesel õhtul hakkas oma tekki otsima. Kaugelt polnud vaja otsida, eks see minu voodis oli. Kuna Meelise tekk on üsna soe ja minul oli üsna külm, siis ta halastas mulle, jättis teki mulle ning magas minu "nartsuga" ehk siis väga õhukese ja elu näinud tekiga. Järgmisel õhtul mul ei tulnud isegi mitte meelde, et Meelis pidi öö nartsu all veetma ning magasin õndsat und tema tekiga, jättes talle jällegi nartsu. 

Täna tulin siis koju ja voodi peal oli punasesse Aafrika riidesse pakitud kingitus. Mõnus valge tekike. Pakendi pealt lugesin igasuguseid lubadusi. Tekk, mis kontrollib niiskust ja temperatuuri, laseb õhku läbi, tagab mõnusa mikrokliima teki sisse, on talvel soe ja suvel jahe, looduslikust kiust, keskkonnasõbralik ja lisaks kõigele läheb ka aeglasemalt põlema kui tavalised tekid :D :D :D 


Lisaks sellele on tekk kõrgekvaliteetsest lambavillast ja saanud isegi pesemissertifikaadi :D

Päris kalliskivisid ja kullakange pole mulle kunagi kingitud, kuid lillesülemaid ja šokolaadi ikka. Lillesülemad on armasad ja šokolaadide üle olen alati väga tänulik ning tarbin need kiirelt, kuid ma ei mäleta, millal ma viimati sain niivõrd hea kingituse, kui selle supernaturaalsetemperatuurijaniiskustreguleeriva teki. Sest ma tegelikult tundsin sellest puudust küll ja mõtlesin, et kunagi peaks ostma, kuid no nii hea tunne on ikka, kui tuled koju ja leiad voodi pealt teki...ja mitte lihtsalt mingi tekinartsu, vaid südamega valitud mõnusa, kõrgekvaliteetse ja sooja teki.

3 kommentaari:

  1. Soe tekk on ikka hea :)
    Kuigi mina oleks enda teki küll tagasi nõudnud, kui keegi minu oma pihta oleks pannud :)

    VastaKustuta
  2. Ahh mõnikord väikesed asjad ongi just õiged =) Mida ikka selle kulla ja karraga teha. Ma üks kord kurtsin (noh, ulgusin sõbranna õlal nutta), et väikeste lastega nii raske, magada ei saa jne. Natuke aega hiljem andis sõbranna kinkekaardi (oli vist siit https://www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias/romantiline-majutus-kingituseks) et nad olid teiste sõbrannadega mulle varase sünnakingi teinud ja saatsid hotelli puhkama kaheks ööks. Lapsed võtsid ise seniks enda kantseldada. Oli ikka mõnus küll.

    VastaKustuta