Kuidas keegi üldse saab hommikuinimene olla?

Viimased kolm nädalat olen käinud tööl graafikuga 8.30-16.30. Pooled päevad on julgelt sellepärast rikutud. Olen terve päev natuke uimane, mõtlen ainult sellele, et saaks koju magama ning ei suuda täielikult keskenduda. Ma võin kõndida kolmkümmend kilomeetrit, ma võin trükkida kaheksa tundi dokumenti ja ma võin üldse teha palju asju. Aga mitte pool kaheksa hommikul. Ainus kord elus, mil mul on üldse selline kell kaheksa ärkamise (ilma äratuskellata kusjuures) tekkinud, oli kui elasin pikalt Keenias. Seal lihtsalt läks hommikupoole soojaks ja elu hakkas käima ja õhtul polnud pikalt väga tihti ka midagi teha. 

Üks võimalus oleks katsetada ja julmalt kell 10 õhtul magama minna. Ja vaadata, kas see aitab. Sest no väga tore oleks ärgata hommikul hüpates ja rõõmsalt, juua mingit täismahla ja süüa putru, võib-olla isegi veel väike trenn ning siis täie pealehakkamisega päevale vastu minna. Aga nii vara magama minnes on tunne, et pool elu jääb veel elamata sel päeval. Mis on muidugi illusioon :)

Mõned korrad olen ka päris vara ärganud, kui palju asju on vaja olnud teha ning mulle iseenesest meeldib see konseptsioon, mida vara ärkamise puhul rõhutatakse - kuna kõik veel magavad, siis on rahu ja vaikus ja aeg endale. Ja siis tekib tunne, et sul on juba nii palju tehtud ajaks, kui esimesed inimesed su ümber asjalikke asju tegema hakkavad. Mäletan hästi, kui läksin poole kaheksaks kontorisse ja hakkasin kohe tööle ning kui esimesed töökaaslased kümne ajal saabuma hakkasid (meil võib ka kodust töötada), oli mul juba kuhi tööd tehtud. 

Teoreetiliselt võttes - kuna ükskord Keenias mul õnnestus hommikuti ilma äratuskellata ärgata, peaks see ka nüüd võimalik olema. Õnneks mul hommikuti tööl olles väga hull olla ei ole - ikka midagi saab tehtud ning sellist tunnet ei ole, et kohe magama jään, lihtsalt on tunne, et ma ärkasin jälle liiga vara... Ehk siis ma ei teagi. Vaatan, mis kell täna magama minna suudan ja mis tunne homme on :)


http://img.picturequotes.com/2/688/687433/funny-quote-waking-up-early-1-picture-quote-1.jpgKommentaare ei ole:

Postita kommentaar